27 жовтня 2024 12:01

Невілл про "Арсенал": "Через вибулих гравців кажуть, що "Ліверпуль" - фаворит, але вони не можуть віддати перевагу в 7 очок. Зараз найкращий момент, щоб вийти і шокувати всіх"

Гарі Невілл вважає, що «Арсенал» зобов'язаний перемогти «Ліверпуль».


Сьогодні лондонці приймуть мерсисайдців у рамках 9-го туру АПЛ.

«Цього тижня було багато розмов, чи не так? Мікель Артета, його тренерський штаб та гравці не можуть дозволити цьому галасу заволодіти їхніми головами. Вони повинні справді думати про те, щоб вийти на поле в неділю та перемогти. Чи може «Арсенал» дозволити «Ліверпулю» перевагу у сім очок на 18:30 у неділю ввечері? Вони просто не можуть.

Не тому, що вони не можуть відіграти їх за сезон, але ми говоримо про команду, яка намагається зробити останній крок до перемоги у лізі. І я думаю, коли не вистачає трьох чи чотирьох гравців, це було б найкращим часом для них, щоб вийти та перемогти у неділю. Найкращий момент, щоб вийти і шокувати всіх.

Це не було б несподіваною перемогою «Арсеналу», але через гравців, що вибули, починаються розмови, що «Ліверпуль» – фаворит. Виходьте і шокуйте нас, йдіть і зробіть що-небудь, грайте і опинитеся в межах одного очка від Ліверпуля, і раптом все знову зміниться.

Тож, я думаю, ось у чому суть для «Арсеналу». Щодо «Ліверпуля», вони можуть дозволити собі просто дозволити глядачам трохи понервуватись і відсидітися 25–30 хвилин, бо вони гарні в обороні, і подивитися, що зробить «Арсенал», – сказав екс-захисник «Манчестер Юнайтед».