27 жовтня 2024 10:08

Микола МОРОЗЮК: "Робота Шовковського помітна неозброєним оком. Для повної картини йому бракує тільки перемоги в чемпіонаті"

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» колишній футболіст київського Динамо Микола Морозюк поділився своїми думками щодо наставника біло-синіх Олександра Шовковського та тренера Шахтаря Маріно Пушича.


Ексгравець зазначив, що спочатку гра Шахтаря під керівництвом нового фахівця йому подобалася, але зараз «гірникам» не вистачає яскравої гри. Щодо Шовковського, то Морозюк взагалі не очікував побачити його на тренерській лаві Динамо.

«З приходом Пушича мені подобалася гра Шахтаря. Мені було зрозуміло. Зараз не вистачає яскравої гри. Якщо взяти всю дистанцію Шовковського, його робота помітна неозброєним оком. Для повної картини йому бракує тільки перемоги в чемпіонаті.

Зізнаюсь чесно, для мене стало справжнім відкриттям, що Шовковський пов'яже себе з тренерством. Перетинаючись з ним багато на полі і поза ним, я уявляв його поважним функціонером, політиком, а з його глибиною мислення в якійсь кардинально іншій сфері, взявши від футболу все, що можна», – заявив Морозюк.

Поєдинок між Динамо та Шахтарем відбудеться сьогодні, 27 жовтня. Початок зустрічі у Києві запланований на 18:00.