27 жовтня 2024 08:35

"Що пішло не так?". Анчелотті оцінив класико, в якому Лунін пропустив чотири голи

Фото - https://depositphotos.com/ua/


У суботу, 26 жовтня, пройшов матч 11-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зіграли «Реал» та «Барселона».


Гра пройшла у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу». «Барселона» перемогла з рахунком 4:0.


Український воротар «Реал» Андрій Лунін розпочав матч у стартовому складі та пропустив чотири голи.

Після матчу наставник «Реала» Карло Анчелотті висловився про цей поєдинок.

«Що пішло не так? Ми добре грали в першому таймі, поки вони не забили. Після цього ми знову пропустили дуже швидко. Ми спробували атакувати більшими силами, але суперник цим скористався. Ми ризикували, а у «Барселони» було багато простору. Мені сподобався перший тайм. Коли ми пропустили, то втратили енергію.

Нам зараз дуже боляче. Це важкий момент. Але ми не здамося, сезон довгий. Мбаппе міг забити 3-4 голи, нам потрібно краще реалізовувати свої моменти. Було багато офсайдів.

Результат не відображає того, що відбувалося на полі. Так, «Барселона» заслужила на перемогу, але це була дуже рівна гра до першого голу. Ми повинні винести урок з цієї поразки. Самокритика є фундаментальною. Але ми не повинні викидати все на смітник, тому що наш перший тайм був хорошим.

Ця поразка відрізняється від програшу від «Лілля» у Лізі чемпіонів. Того дня ми дуже погано грали. Сьогодні ми змагалися.

Минулого разу, коли ми програли «Барселоні» вдома з рахунком 0:4, ми виграли Ла Лігу та Лігу чемпіонів. Ми не припинимо боротьбу», – сказав Анчелотті.

«Реал» тепер відстає від «Барселони» у Ла Лізі на шість очок.