26 жовтня 2024 22:47

Галлас про фаворитів АПЛ: "МанСіті" вже не такий грізний і може втрачати очки, "Арсенал" треба триматися ближче. "Ліверпуль" вражає. "Челсі" у гонці не бере участі"

Вільям Галлас назвав фаворитів Прем'єр-ліги.


«Челсі» не бере участі у гонці за титулом цього сезону. Не можу його включити до претендентів, він недостатньо хороший, щоб виграти. Вибачте, але йому просто не вистачить стабільності, щоб кинути виклик таким командам, як "Манчестер Сіті", "Ліверпуль" та "Арсенал".


Саме ці клуби братимуть участь у перегонах. Навіть незважаючи на те, що "Арсенал" поступився "Борнмуту" і відстає від "Ліверпуля" на 4 очки, це ще не кінець. Арсеналу треба прокинутися перед наступним матчем і зрозуміти, що більше таких помилок робити не можна. Вибору немає.


"Ман Сіті" вже не такий грізний, як раніше, і здається, ніби він може втрачати очки. Ось чому для «Арсеналу» важливо бути поруч із вершиною на відстані витягнутої руки.


"Ліверпуль" вражає. Буде дуже цікаво подивитися, як він розвиватиметься найближчими тижнями», – сказав колишній захисник «Арсеналу» в інтерв'ю Prime Casino.