26 жовтня 2024 20:33

Бєлік - про матч з "Динамо" U-19: "Ми - "Шахтар" U-19 і маємо тримати марку

Головний тренер «Шахтаря» U-19 Олексій Бєлік розповів про підготовку до матчу проти «Динамо» U-19, який пройде 27 жовтня.


– У звичному режимі готуємося до зустрічі з головним конкурентом – київським «Динамо» U-19. Єдине, що лише позавчора повернулися до Києва після матчу Юнацької ліги УЄФА, і зрозуміло, що кожен тренер хотів би мати більше часу на підготовку до суперника та на відпрацювання тактичних моментів, які планує використати в грі. Утім, маємо напрацювання та сподіваємося поставити суперника в незручне положення.

– У якому настрої та фізичному стані футболісти підходять до матчу з «Динамо» U-19?


– Підготовка до гри проходить в чудовому настрої, адже цього тижня здобули хороший результат. Однак не маємо права зупинятися чи розслаблятися, адже такий настрій легко втратити. Тому працюємо далі, щоб покращити своє турнірне становище як у внутрішньому чемпіонаті, так і в Юнацькій лізі УЄФА.


– Поділіться думками й очікуваннями від поєдинку.


– Сподіваюся, зустріч буде цікавою для вболівальників. Ми - «Шахтар» U-19 і маємо тримати марку, тому працюємо над тим, щоб демонструвати не лише результат, а й високий рівень гри, - сказав Бєлік.