26 жовтня 2024 19:24

Компані про 1:4 з "Барсою": "Було відчуття, що "Баварія" може виграти 4:3 або 5:4. Потім гра змінилася, суперник був кращим. Не можна втрачати контроль, треба продовжувати домінувати"

Венсан Компані висловився про підсумки матчу з "Барселоною" (1:4).

«Я думаю, бувають матчі, коли все одразу стає зрозуміло після гри. Можна чітко сказати, що сталося. Це була гра з безліччю моментів, не все, що ми робили, було помилкою, але були й моменти, коли ми просто не зосереджувалися і не скористалися шансами.


У першому таймі ми пропустили три голи, але все ще робили небезпечні моменти. У мене було відчуття, що ми могли б виграти 4:3 чи 5:4. Результат першого тайму був не дуже добрим, але віра у хлопців була. У другому таймі гра трохи змінилася. Ми маємо визнати, що «Барселона» була кращою. Це була справедлива поразка.

Мені не треба говорити про деталі. У нас було багато моментів, справа не лише у ударах по воротах та очікуваних голах, а й у ключових моментах, як у першому таймі проти «Барселони». Іноді можна отримати перевагу з цього, тому що у вас є ключі. У якийсь момент контроль став слабшим. Ми не повинні втрачати контроль у наступних іграх. Ми маємо продовжувати домінувати, коли це можливо, і досягати результату завдяки цьому», – сказав головний тренер «Баварії».