26 жовтня 2024 19:10

'Фанати "Валенсії" закликають кидати на поле бутерброди, пляшки, апельсини, тенісні м'ячі на матчі з "Реалом" на знак протесту проти власника Ліма. Клуб йде останнім у Ла Лізі

Фанати "Валенсії" планують акцію протесту проти власника на матчі з "Реалом".


Уболівальники запустили кампанію в соцмережах, закликаючи кидати на поле різні предмети та скандувати гасло «Лім, забирайся!» на матчі Ла Ліги з "Реалом", який пройде на "Местальї" 2 листопада. Запланована акція спрямована проти власника «Валенсії» Пітера Ліма, який купив клуб у 2014 році.

«Досить! 2 листопада у наступному матчі "Валенсії" проти "Реала" на 19-й хвилині кидайте на поле всілякі предмети на знак протесту проти керівництва нашого клубу. Пляшки, бутерброди, апельсини, тенісні м'ячі, пакети з насінням... Все це під гаслом: «Лим, забирайся!» – йдеться в одному із повідомлень у твіттері.


«Ніщо не діє краще, ніж матч, який дивитися весь світ, і про який усі говорять», – йдеться в іншому пості.


«Їжа не підпадає під обмеження і є продуктом землі. Нехай весь перший ярус кидає на поле апельсини. Це життєздатна акція, якщо її буде добре організовано», – написав ще один уболівальник.

Як зазначає Ok Diario, трибуни "Местальї" під час матчу з "Реалом" будуть частково закриті через кидання на поле предметів уболівальниками "Валенсії" під час матчу з "Лас-Пальмасом" 21 жовтня (2:3).

Після 10 турів «Валенсія» посідає останнє, 20 місце в таблиці Ла Ліги, набравши лише 6 очок.