26 жовтня 2024 17:17

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Після матчу з "Ромою" ми бачимо, що "Динамо" вже подумки у чемпіонаті, готується до "Шахтаря"

Колишній захисник «Шахтаря» та «Динамо» Володимир Єзерський поділився з Tribuna.com очікуваннями від очного матчу команд, який пройде 27 жовтня.


- Ви помiчали у Шовковського задатки тренера під час карʼєри гравця? Як він взаємодіяв з тренерами?


- Олександр ще тоді вирізнявся своєю відповідальністю, дисциплінованістю та глибоким розумінням гри. Ще тоді було видно його професійний підхід, це проявлялося в тому, як він спілкувався з гравцями та тренерами. В його поведінці та реакціях ще тоді можна було помітити схильність до тренерства.


- Як він поводився в колективі, взаємодіяв з молодшими футболістами?


- Шовковський в колективі завжди поводився з повагою до партнерів, був авторитетною фігурою в команді. Він сміливо міг, якщо це потрібно було, порадити, підказати, підтримати. Водночас як на тренуваннях, так і в матчах він вимагав від себе та партнерів, особливо від молодих. Він був взірцем для молодих гравців, тому у нього доволі велика кар’єра. Багато гравців, які були поруч, брали приклад з нього.


- Ваш прогноз на Класичне. Рахунок; чим може здивувати Шовковський.


- Нас очікує цікаве протистояння, враховуючи, що «Шахтар» на початку чемпіонату втратив очки - на сьогодні є різниця. Класичне завжди непередбачуване. Після матчу з «Ромою» ми бачимо, що «Динамо» вже думками в чемпіонаті, готується до «Шахтаря». У гірників більше часу на відновлення, тому буде доволі цікава гра, - сказав Єзерський.


Фото - УАФ