26 жовтня 2024 15:40

"Рома" багато в чому йде правильним шляхом". Юрич після перемоги над "Динамо" висловився про розвиток команди

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер «Роми» Іван Юрич поділився думками про гру команди напередодні матчу 9-го туру Серії А проти «Фіорентини».


- Як справи в команді? Дибалі та Пеллегріні не вистачає голів?

- Вони у порядку, Пеллегріні не щастить перед воротами суперника. Він ще не встиг забити, але я бачу, що і він, і Пауло добре працюють. Очевидно, що вся гра залежить від їхніх голів, тому що вони грають близько до воріт суперника, ми сподіваємося на покращення.

Манчіні тренувався вчора, він в порядку. Натомість ми подивимось на Соуле, у якого вчора була температура.

- У чому підводні камені матчу з «Фіорентиною»?

- У них є 20 гравців чудової якості, зараз вони зробили важливі покупки. Шлях, який вони обрали, правильний, ми говоримо про серйозну команду.

- Чого не вистачає «Ромі», щоб забивати більше?

- Не вистачає всього потроху, були гольові моменти, а також втрачені нагоди. Нам потрібно більше впевненості, ми працюємо над цим. Сподіваємося, що у всіх все вийде.

- На якому етапі перебуває «Рома» зараз?

- У багатьох речах ми досягли значних успіхів, кожен з моїх гравців вдосконалюється, як це було впродовж усієї моєї кар'єри. Це моя робота, у моєму розпорядженні багато цікавих гравців, навіть тих, хто старший за віком. Я переконаний, що всі вони можуть вдосконалюватися в усіх аспектах.

- Чого ви очікуєте від команди завтра?

- Команда багато в чому йде правильним шляхом, ми побачили це і в Лізі Європи. Щоб вигравати матчі, потрібно не втрачати концентрацію і бути більш агресивними перед воротами суперника. Ми відстаємо (від лідерів Серії А - прим.), тому кожен матч є принциповим, - сказав Юрич.

У 3-му турі Ліги Європи УЄФА римська команда у домашньому матчі обіграла «Динамо» з рахунком 1:0.

Після 8 турів «Рома» перебуває на 10-й позиції у турнірній таблиці Серії А, в активі команди 10 очок.

Матч «Фіорентина» - «Рома» відбудеться 27 жовтня, початок о 21.45.