26 жовтня 2024 13:52

"Крістал Пелас" може звільнити Гласнера, в центрі уваги – Поттер та Саутгейт

"Крістал Пелас" може вирішити звільнити головного тренера Олівера Гласнера, якщо не покращиться поточний стан команди. За інформацією TeamTALK, керівництво "Орлів" вже оцінює можливих кандидатів на його заміну, хоча наразі клуб не тисне на тренера.


Відзначимо, що команда наразі займає 18-те місце в турнірній таблиці АПЛ, і однією з причин такого результату є продаж ключових гравців, зокрема Олісе, під час літнього трансферного вікна. "Крістал Пелас" не ставить за мету лише збереження місця в Прем'єр-лізі, тому ситуація потребує термінових змін.

Серед можливих кандидатів на посаду головного тренера розглядаються колишній головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт та екстренер "Челсі" Грем Поттер.

До цих фахівців звертався "Манчестер Юнайтед", який має іншу ситуацію, але на даний момент клуб ще не прийняв остаточного рішення щодо долі Еріка тен Гага.

Наступні матчі "Крістал Пелас" можуть стати вирішальними для майбутнього Гласнера. Команда зіграє проти "Тоттенгема" в Прем'єр-лізі, "Астон Вілли" в Кубку футбольної ліги, а потім зустрінеться з "Вулвергемптоном" і "Фулгемом" у чемпіонаті. Результати цих матчів можуть суттєво вплинути на подальшу кар'єру тренера в клубі.