26 жовтня 2024 13:34

"Ліверпуль" розглядає Мінгесу із "Сельти" на заміну Александеру-Арнольду

Ліверпуль розглядає захисника Сельти Оскара Мінгесу як ймовірну заміну для Трента Александера-Арнольда, який може залишити клуб після закінчення сезону.


Ще в середині вересня повідомлялося, що мадридський Реал домовився з Александер-Арнольдом про перехід. Англієць приєднається до Бланкос наступного літа на правах вільного агента. Пізніше стало відомо, що іспанський гранд планує запропонувати англійцю контракт до літа 2030 року. Зарплата Трента передбачається у діапазоні 14-15 мільйонів фунтів.

Ліверпуль робить зусилля зберегти свого вихованця, але поки що не може досягти згоди щодо нового контракту. Нинішня угода 26-річного гравця закінчується у червні 2025 року.

25-річний Мінгеса – вихованець Барселони, який за Сельту виступає вже третій сезон. У нинішньому чемпіонаті на рахунку Оскара – два голи та п’ять асистів у дев’яти зіграних матчах. Півтора місяці тому з’являлася інформація про його можливе повернення до каталонського клубу.

Сельта займає 11-е місце у Прімері. Ліверпуль лідирує в АПЛ і завтра в гостях зіграє з одним із головних переслідувачів – Арсеналом.