25 жовтня 2024 17:42

Журналіст: "Слова Дахновського про навчання у коледжі? Це скочування в історію про те, що наша найбільша проблема не роз####ти росію, а втекти від ТЦК"

Півзахисник «Вереса» Віталій Дахновський в інтерв’ю «Брутальному футболу» похвалився, як він уникає мобілізації. Від чого у журналіста Андрія Сеньківа реально «пригоріло».


«Говорити публічно про те, що ти вступив незрозуміло куди, незрозуміло на яку спеціальність, щоб не служити в армії, це сцяти в очі тим людям, які перш за все з 24 лютого 2024 роки продовжують нести службу. Ти такий, б###ь, перед матчами гімн, вийшов з прапором, «Слава ЗСУ» і так далі, але в свою чергу робиш цю публічну штуку.


Я розумію, що до##я людей страждає і робить подібні речі, щоб не ризикувати власним життям. Але говорити про це з такою ухмилкою, спокоєм, впевненістю, абсолютно буденно – це скочення в історію про те, що наша найбільша проблема не роз####ти росію, а втекти від ТЦК.


От цей тейк стає настільки буденним у нашому суспільстві, що просто пі###ць. Виходить, що він так ах####о втікає від ТЦК, армії і так далі, наче він всі ці структури на###в. Але виходить в підсумку, що на###в він сам себе. Віталік, просто не буть бараном, якщо ти це побачиш», – сказав Сеньків.