25 жовтня 2024 16:55

Сергій MІЗІН: "Чорна смуга в Mихавка затягнулася"

Колишній півзахисник національної збірної України та «Динамо» Сергій Mізін ексклюзивно для Sport.ua прокоментував вчорашню поразку підопічних Олександра Шовковського в груповому раунді Ліги Європи з футболу від «Роми» - 0:1:


«Якщо брати до уваги експериментальний склад киян й те, що вони чи не вперше на такому рівні діяли з трьома центральними захисниками, то їхня гра справила непогане враження. Не можна сказати, що в якихось фазах гри римлян мали помітну перевагу. Інша справа, що знову не обійшлося без промахів в обороні, залишився збитим приціл й в нападників. Банально кульгає виконавська майстерність, звідси й гольова «засуха».

Динамівці мали всі шанси поїхати додому не з порожнім багажем, коли б не дитяча помилка стопера Тараса Михавка. Щось в нього затягнулася чорна смуга: два автоголи, тепер ось «привіз» пенальті. І це ж тільки початок сезону.

Чи залишилися шанси у киян пробитися до наступного раунду Ліги Європи після трьох поразок поспіль? Так, тільки треба обов'язково набирати свої очки. Зокрема, в поєдинку наступного туру з угорським «Ференцварошем», котрий в єврокубках не може похвалитися такими успіхами, як динамівці».