25 жовтня 2024 16:47

Протест ПСЖ на виплату 55 млн євро Мбаппе відхилено апеляційним комітетом LFP. Парижани не збираються платити і готуються до суду

Апеляційний комітет LFP відхилив протест "ПСЖ" про виплату Кіліану Мбаппе.


Раніше Професійна футбольна ліга Франції (LFP) зобов'язала парижан виплатити французькому форварду, який безкоштовно перейшов у «Реал» влітку, 55 мільйонів євро боргу. Ця сума є невиплаченою зарплатою та бонусами. «ПСЖ» відмовився виплачувати заборгованість та подав апеляцію на рішення LFP.

Як повідомляє L’Équipe, між сторонами зберігається тупикова ситуація: з одного боку, екс-гравець відмовляється від посередництва, а з іншого «ПСЖ» не збирається виплачувати 55 мільйонів євро.

Об'єднаний апеляційний комітет LFP розпорядився про виплату, як того раніше вимагав юридичний комітет LFP, але це рішення не є обов'язковим для клубу, який чекатиме на рішення суду.

«Якщо, на жаль, гравець вирішить продовжити цю суперечку, клуб буде змушений передати його на розгляд компетентних судів і домогтися визнання збитків, які зазнав і продовжує нести через незрозумілу позицію свого колишнього гравця», – заявив представник «ПСЖ».