25 жовтня 2024 11:43

Василь КАРДАШ: "Динамо" в останній момент чогось бракувало"

Колишній гравець національної збірної України та «Динамо» Василь Кардаш ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями від поєдинку групового раунду Ліги Європи з футболу між «Ромою» та «Динамо», в якому перемогли господарі – 1:0:


«Динамівці здивували стартовим складом, адже ціла група провідних виконавців була серед запасних. Вірогідно, що керманич киян Олександр Шовковський не забував, що 27 жовтня його підопічні гратимуть в УПЛ з «Шахтарем» й тому зробив такий вибір.


По-друге, незвичною й була тактична схема взята гостями на озброєння 3-5-2. До речі, в останньому турі – з «Оболонню» динамівці наприкінці поєдинку вже діяли з трьома центральними захисниками, отож, тренерський штаб вже заздалегідь готував план на гру в Римі.


Що ж до власне протистояння, то господарі більше награли на перемогу. Прикро, що гості пропустили після, як кажуть, необов'язкового порушення правил, що призвело до призначення пенальті. Киянам не відмовиш у старанності, були напівмоменти, але гольову «засуху» перервати не вдалося. В останній момент завжди чогось бракувало».


Зазначимо, що кияни зазнали вже третьої поразки поспіль. В наступному турі, який відбудеться 7 листопада, динамівці гратимуть з «Ференцварошем».