25 жовтня 2024 10:10
1

Журналіст: "Динамо" нарешті почало грати в те, про що я просив - заважати іншим грати у футбол. Ми це робимо блискуче і це теж тактика"

Журналіст Ігор Циганик висловився про поразку "Динамо" у матчі з "Ромою".


- Хороші поразки чи погані поразки – це дуже суб'єктивна історія. Результат негативний. Ви програли, один раз ударили по воротах, а народ України має пишатися вами? Чим? Тим, що ви повинні робити на футбольному полі та давати інтригу? Поразки – це поразки. Це погано.

Ми почали грати в те, про що я просив. Ми почали займатися тим, що ми вміємо найкраще. Заважати іншим грати у футбол. Ми це робимо блискуче. І це також тактика. Ми зараз повернулися у 90-ті. Шовковський повернувся до своєї кар'єри, коли він починав, будучи футболістом "Динамо".

Саме так ми грали у єврокубках у 90-ті. Так ми перемагали "Барселону" 7:0. Так ми обігравали "Реал". Саме у такому стилі. Зіграти в обороні так, щоб не дати пройти та вибігати у контратаки. Це наш футбол. Ми маємо його розвивати. У нас немає бразильців на кшталт Фернандінью, Тайсона, Шав'єра чи Дугласа Кости. У нас немає Калінича, Ідейє, Мбокані.

Ми повинні грати у простий, робітничий, сільський футбол. І ми це робимо. І стратегії у "Шахтаря" та "Динамо" в останніх єврокубкових матчах були однакові. Потрібно було спробувати відмахатись на початку, а потім вийти в контратаку наприкінці та спробувати забити.

В обох випадках були шанси уникнути поразки. І це нормально. Цей футбол потрібно тренувати. Та ж помилка Михавка – це все досвід. Гравці мають бути готовими до таких ситуацій.

Біловар отримує зарплату, за що ?! За то що зять ІМС чи гравець київського "Динамо"?!