25 жовтня 2024 08:28

Вболівальники "Челсі": "Якщо Мудрик увімкне мозок, то може бути одним із найкращих на планеті"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Англійці захоплюються грою Михайла Мудрика у матчі з "Панатінаїкосом". Українець забив гол (перший у сезоні) і віддав дві результативні передачі, а "Челсі" виграв у Лізі конференцій із рахунком 4:1. Уболівальники лондонського клубу здивовані тим, що Енцо Мареска не включив Мудрика до заявки на гру з "Ліверпулем" у чемпіонаті Англії, адже український вінгер перебуває у чудовій формі, забивши гарний гол за збірну України, а у матчі з грецьким клубом зробив одразу три результативні дії, став кращим гравцем "Челсі".


Liberty: Наші найкращі творці в команді Палмер і Мудрик, вони непередбачувані на полі. Клянуся, ці хлопці вміють творити дива так легко, наче це може зробити кожен із нас.


Blunt: Усі ті клоуни, які ображали та ненавиділи Мудрика ще вчора, тепер намагаються приєднатися до спільного щастя та розповідають про те, який це чудовий гравець. Але краще не ганьбіться, Мудрик на вас ніколи не звертав уваги, він продовжував працювати над собою.


JustChelsea: Вражаючий виступ Мудрика сьогодні ввечері. Не просто забив перший гол у сезоні, а й допоміг Фелішу забити два голи. Вкотре цей хлопець доводить усім, що в нього даремно не вірять уболівальники.


Austin: Над Мудриком сміялися, коли він не потрапив у заявку на матч із "Ліверпулем", вигадували багато дурних історій про нього. У результаті він виходить на поле в наступному матчі і стає найкращим гравцем "Челсі". Ну і хто дурень після цього?


Slash: Найкраще у цьому голі те, що Мудрик передбачив пас ще до того, як він стався. Раніше він стояв би на місці, і не було б нікого в тій зоні, хто міг би вдарити головою по м'ячу. Він починає використовувати свій мозок, а якщо Мудрик увімкне мозок, то може бути одним з найкращих гравців на планеті.


Rinola: Я ніколи не відвертався від Мудрика і завжди вірив у його талант. Але варто визнати, що під керівництвом Марески українець справді почав прогресувати та діяти розумніше.

Tunny: Король Мудрик повернувся. Цей хлопець дуже класно стартував у "Челсі", але огидна критика та глузування своїх вболівальників загнали цього хлопця в депресію. Ми маємо вірити в нього, це дивовижний талант.


ElectricBoy: Найкраща гра Мудрика цього сезону. Можливо, це була взагалі найкраща гра Мудрика за "Челсі". Я радий, що він розкриває свій потенціал. Тому що в деяких матчах нам не вистачає такого гравця, яким Мудрик був сьогодні.


Cassy: Я казав усім, що Мудрик сильніший за Санчо. Українець – це різнобічний гравець, який вміє забивати, вміє віддавати гольові передачі, вміє відволікати увагу, тощо. Санчо раніше теж був таким, але останніми роками це дуже передбачуваний гравець.


Asid: Мене дратує, що людям завжди доводиться принижувати когось, щоб сказати, що хтось добре зіграв. Мудрик виглядав добре сьогодні. Але навіть якщо він не забиває голів, то може грати добре! Люди чомусь вимагають від Мудрика по 10 результативних дій у кожному матчі, але українець не зобов'язаний забивати у кожній грі.


Gladiator: Повільно, але вірно Михайло Мудрик напевно дістанеться того рівня, заради якого його взяли в "Челсі". Не можу сказати, що раніше він грав погано, але це, безперечно, його найкращий виступ у футболці "Челсі".


TheRealStuart: У Мудрика, Феліша та Нету на полі є певний зв'язок, який допомагає їм один одного розуміти навіть без слів, це видно з кожної гри, яку вони починають грати разом. Нарешті в "Челсі" з'явилися гравці, які можуть використати найкращі сторони Мудрика.


Hater: Це був чудовий виступ Мудрика, але я вірю, що він може грати ще краще. І робити це практично у кожному матчі. 15-20 голів за сезон це цілком реальна мета для гравця такого рівня.


Aum: Мудрик практично не грає цього сезону, але в нього в активі вже є шість результативних дій. Я знаю багатьох гравців основного складу у топ-клубах, які не можуть похвалитися такими здобутками, але їх чомусь ніхто не критикує.


Yoghurt: Не є прихильником таланту Мудрика, але захоплююсь його працездатністю та вмінням витримувати навіть найжорсткішу критику. Він заслуговує на повагу.


Galax: Мудрик – це таємна зброя Марескі. Багато хто лає тренерський штаб за те, що в українця мало ігрового часу, але коли настане складний зимовий період, то Мудрик отримає багато часу, зокрема в Прем'єр-лізі. І це має допомогти нам безболісно пройти той період, коли ми гратимемо по три матчі на тиждень.


Immortal: Мудрик сьогодні був нереальним, найкраща гра у його виконанні, яку я бачив. 1 гол та 2 передачі, і це ще не все, але його прийняття рішень та допомога партнерам по команді були чудові. Позитив загалом. Продовжуйте так само.


TheLoyal: Мудрик повинен продовжувати виходити на дальню штангу за кожної можливості, і тоді він легко заб'є не менше 10 голів за сезон. Проблема Мудрика в минулих сезонах була в тому, що тренери змушували його чергувати на фланзі, хоча українець чудово вміє замикати передачі у чужому штрафному майданчику!


Jerry: До того часу, як Енцо Мареска закінчить працювати з Михайлом Мудриком, він стане одним із найкращих крайніх нападників у світі. Я завжди вірив у цього гравця, тому можу зараз сказати, що він точно гратиме ще краще в майбутньому.


Sam: Я завжди вірив у Мудрика, він один із найрідкісніших гравців, яких колись створював футбол, йому просто потрібно більше часу та хороших тренерів, щоб розкрити його величезний потенціал.