24 жовтня 2024 17:44

"Неймовірний сміх". Журналіст жорстко пройшовся по Мудрику та його трансферу в "Арсенал", що не відбувся

Журналіст видання The Telegraph Сем Дін поділився своєю думкою про те, як трансформувалося сприйняття Михайла Мудрика після його переходу до лондонського Челсі.


Журналіст Сем Дін згадав про трансферну сагу із можливим переходом Михайла Мудрика до лондонського Арсеналу, яка відбувалася до переїзду українця в Челсі.

«Зараз, майже через два роки, легко забути, як сильно Арсенал хотів зробити Мудрика одним зі своїх. Вони були готові зробити його одним з найдорожчих гравців в історії клубу, поки Челсі не здійснив, мабуть, найбільш драматичне трансферне перехоплення останніх років, забравши його у Шахтаря».

Сем Дін зазначив, що Арсенал вважав Мудрика потенційною заміною Мартінеллі і тоді б ігровий час бразильця опинився під загрозою.

«Зараз трохи дивно усвідомлювати, що Арсенал взимку 2023-го фактично розглядав Мудрика як покращену версію Габріела Мартінеллі. Вони, безсумнівно, не планували платити понад 50 мільйонів фунтів, щоб українець став лише запасним варіантом. Мартінеллі ж виконує ту саму роль на лівому фланзі. Якби Мудрик перейшов до Арсенала, позиція Мартінеллі могла б опинитися під серйозною загрозою».

Журналіст вважає, що зараз подібні слова щодо Мудрика та Мартінеллі можуть викликати лише сміх, адже українець не проявив себе за два роки в Челсі.

«Зараз пропонувати, що Мудрик може бути покращеною версією Мартінеллі, означало б викликати неймовірний сміх у фанатів Арсенала. Тепер уже немає сумнівів, якого саме гравця клуб хотів би бачити у своїх лавах, і це був саме той, хто виходив на поле, а не той, хто сидів на трибунах і спостерігав за матчем з боку», – написав журналіст у колонці в The Telegraph.