24 жовтня 2024 17:09

"Киянам головне не пропустити в дебюті". Прийма дав пораду "Динамо" перед матчем з "Ромою"

Відомий у минулому захисник донецького «Металурга», луганської «Зорі» Василь Прийма, який виступав й за італійські клуби «Торіно», "Фрозіноне" ексклюзивно для Sport.ua порадив чого треба побоюватися київським динамівцям в сьогоднішньому матчі групового раунду Ліги Європи з «Ромою»:


«На мою думку, італійський футбол не належить до видовищних, місцеві команди з тих, які щільною опікою не дають грати, тут завжди треба бути насторожі. Головне - результат й лише, коли є комфортна переваги в рахунку, то вони дозволяють собі пофеєрити, трохи пограти на публіку.

Італійські команди не люблять, коли проти них діють організовано. Тому порадив би динамівцям сьогодні зосередитися на ігровій дисципліні, дорожити м'ячем, не давати супернику простору. Й важливо не пропустити в дебюті, це позначається на впевненості тієї ж «Роми», тоді простіше буде відсунути гру від своїх воріт з допомогою вертикальних передач. Звісно, в статусі господаря «містяни» мають перевагу, проте я схиляюся до того, що все може закінчитися мирною угодою.

Наразі «Рома» посідає в Лізі Європи 27 місце з одним набраним очком, динамівці обидва свої матчі програли й вони 35-ті.


Фото: Transfermarkt