24 жовтня 2024 16:29

"Протаранить будь-кого". Легенда українського клубу хвилюється, щоб Довбик не зіграв проти "Динамо" у Лізі Європи

Колишній хавбек збірної України та легенда львівських Карпат Ігор Худоб’як спеціально для NV поділився очікуваннями від матчу Динамо проти Роми.


Римляни та кияни зустрінуться у четвер, 24 жовтня, у третьому турі Ліги Європи. Ми проведемо онлайн-трансляцію зустрічі.

Перед очним протистоянням з римлянами Динамо розгромило Оболонь у київському дербі - 5:1. Рома ж зазнала мінімальної поразки від Інтера (0:1) у Серії А.

Журналіст NV Андрій Павлечко ексклюзивно поспілкувався про цей матч з Ігорем Худоб’яком. Футболіст вважає, що киянам буде дуже важко протистояти Довбику, тому, якщо Артем залишиться у запасі, то це буде великим плюсом для українців. Також легенда Карпат розповів, як динамівцям здобути позитивний результат у Римі.

«Думаю, що в Динамо є дуже хороші шанси на позитивний результат у грі з Ромою, оскільки італійці зараз не в найкращій формі. Вони змінили тренера і не можуть знайти свою гру, хоча Динамо також десь загубило свій ритм. Але у цьому матчі динамівцям потрібно протиставити римлянам свою гру, свою філософію, яку вони награють з тренером. Потрібно зіграти дуже дисципліновано та грамотно в обороні, думаю, в Динамо також будуть шанси, щоб забити.

Дуже небезпечним для Динамо буде Довбик, але за умови, якщо будуть простріли та кроси на нього в штрафний та воротарський майданчики. Якщо Артем не зіграє проти Динамо, то це буде великим плюсом. Так, кияни дуже добре знають Довбика, але їм у будь-якому випадку буде важко йому протистояти, бо Артем може протаранити будь-якого захисника.

Думаю, що попередні поразки в ЛЄ не будуть тиснути на киян, це вже минуле і немає, що втрачати. Потрібно дивитися вперед і боротися за перемогу. Динамо треба знайти впевненість, як мінімум віднайти ту гру, з якої команда стартувала в сезоні, та покращити її. Тоді, звичайно, в Динамо будуть хороші шанси на перемогу", — сказав Худоб’як.