24 жовтня 2024 13:06

"Не пам'ятаю жодної гри, в якій ми могли б сказати: "Виграли завдяки Трубіну": фанати "Бенфіки" розкритикували українця

Вболівальники лісабонської Бенфіки розкритикували українського воротаря своєї команди Анатолія Трубіна після поразки від Феєнорда у Лізі чемпіонів.


JooSilv49845148: «Трубін дуже слабкий. Неймовірно, що він змушує нас сумувати за Влаходімосом».


sbembembem:
«Він не є і ніколи не буде воротарем Бенфіки. Я не пам'ятаю жодної гри, в якій ми могли б сказати: «Ми виграли завдяки Трубіну».


OCamisola10_:
«Трубін погано зіграв! У першому голі він міг би діяти краще».


danymonteiro97: «Це тільки мені здається, чи Трубін не здатен зробити великий воротарський сейв?».


joaoMPRS: «Трубін перебуває в стагнації вже тривалий час, з початку минулого року, коли він продемонстрував роботу, яка була змарнована».


RicLampiao: «Ви хочете продовжувати стверджувати, що Трубін – воротар Бенфіки? Мені дуже важко зрозуміти, що ви в ньому знайшли. Дуже погано відбиває вирішальні удари. Гаразд, він любить показувати, що хоче вчити мову і так далі, але який банальний воротар».


joao_costa13:
«Трубін – найбільш втомлений воротар, якого я коли-небудь бачив. У нього немає ні вибухової сили, ні реактивності! Це ганьба, що він є основним воротарем Бенфіки».

Проте знайшлися вболівальники, які висловивли підтримку Трубіну.


jojot_dj: «Трубін, на цей час, просто молодий перспективний гравець на своїй позиції, і на даному етапі він проходить свій шлях

Afonsoo_08: «Я не думаю, що Ренату зіграв погано, Трубін теж не винен, півзахист і оборона сьогодні спали.

AnnimoEncarnado: «Коли Бенфіка програє, вони всі переходять на гравців, тепер це Кокчу, який не є хорошим і навіть не повинен виходити в старті, і навіть Трубін більше не гравець Бенфіки, чорт забирай».