23 жовтня 2024 22:44
3

Мілевський та Алієв потиснули руки після матчу Медіаліги

23 жовтня відбулася зустріч між клубами PROFAN та FC IGNIS, яку ознаменувала участь колишніх зірок Динамо – Олександра Алієва та Артема Мілевського.


Алієв вийшов на поле у складі PROFAN, а Мілевський виступав у ролі тренера FC IGNIS. Матч завершився розгромною перемогою команди Алієва, причому Олександр долучився до двох результативних атак.


Незважаючи на довгу дружбу, останнім часом між Алієвим і Мілевським виникли розбіжності. Мілевський образився через публічні заяви Алієва про його проблеми з алкоголем і прохання допомоги до Ігоря Суркіса. У відповідь Алієв висловився критично щодо Мілевського та його друга Сергія Третьяка.


Проте сьогодні після матчу легенди Динамо потиснули руки, що засвідчило примирення між ними. Відео моменту з'явилося на сторінці Медіаліги в Instagram.

Не дай Бог таких "легенд" Динамо. Два алкаша - один белорус, второй мало того, что россиянин, так еще и из Спартака пришел )). Миля свой огромный футбольный талант утопил. Недавно хулиган у нас был из Люксембурга - тоже легендой назовем?
Сховати
Terz, який ти ображений на життя , кожен коментар твій коментар про це свідчить
Сховати
SL1DE, я не мешаю тебе поклоняться алкашам. А я, сори, не хочу, чтоб они были легендами великого клуба, пусть это величие и осталось только в памяти.