23 жовтня 2024 19:26

Де Брюйне навряд чи перейде в клуб із Саудівської Аравії – його дружина не хоче виховувати там дітей. Хавбек "Сіті" віддає перевагу МЛС - їм цікавиться "Сан-Дієго", що стартує в лізі 2025-го

Кевін де Брюйне віддає перевагу МЛС чемпіонату Саудівської Аравії.


За інформацією Sky Sports, бельгієць може не продовжити контракт з «Манчестер Сіті», що спливає у 2025 році, оскільки його стомлює інтенсивність матчів та щільний календар.


Інтерес до де Брюйни виявляють клуби із Саудівської Аравії, зокрема Кріштіану Роналду переконує керівництво «Аль-Насра» спробувати підписати півзахисника.


Однак на даний момент перехід Кевіна до саудівської ліги малоймовірний, оскільки його дружина Мішель не хоче виховувати дітей на Близькому Сході.


Повідомляється, що де Брюйне надає перевагу продовженню кар'єри в США. Інтерес до бельгійця виявляє «Сан-Дієго», який стартує в МЛС у 2025 році – клуб готовий платити Кевіну стільки ж, скільки він отримує у «Манчестер Сіті».


Також зазначається, що бельгієць є шанувальником американської культури, а його інтереси репрезентують консультанти агентства Rock Nation Sports, заснованого репером Jay-Z.


У сезоні-2024/25 де Брюйне провів 4 матчі в АПЛ, відзначившись голом та асистом.