23 жовтня 2024 10:12

Анчелотті: "Вінісіус отримає "Золотий м'яч", але не через гру з "Боруссією", а через минулий сезон. Цей хет-трик допоможе йому виграти наступного року"

Карло Анчелотті розповів про камбек «Реала» у матчі з «Боруссією» у ЛЧ.

"Мадрид" поступався з рахунком 0:2 до 60-ї хвилини матчу 3-го туру загального етапу Ліги чемпіонів, а потім переміг - 5:2. Вінісіус Жуніор зробив хет-трик.


- Було гранично ясно, що нам потрібно робити, і команда добре впоралася у другому таймі, зіграла якісніше. Це був найкращий другий тайм цього сезону.


– Що було не так у першому таймі?
– Перший тайм ми розпочали з невеликою інтенсивністю, команда була організована, але грала з низьким блоком, без пресингу, суперник добре контролювали усі у першому таймі.


У нас було два влучення в перекладину, але ми виглядали надто несміливими. Ця команда показала, що ризикуючи може чинити тиск на суперника, і ми маємо для цього ресурси.

– Про що говорили у перерві з гравцями?
– Я вважаю, що думати у перерві про те, щоб забити три голи – це утопія. Треба концентруватися на дрібних деталях, починати сильно пресингувати, не давати супернику робити передачі, самим робити хороші простріли, вигравати єдиноборства… Коли виграєш єдиноборства і робиш хороші паси, динаміка гри може змінитись, і вона змінилася з першим нашим голом.


- Оцініть гру Вінісіуса.

- Рідко коли гравці проводять другий тайм так, як провів він сьогодні. Він зіграв із надзвичайною енергією та характером.


- Він отримає "Золотий м'яч"?
- Я думаю, що він його виграє, але не через сьогоднішній вечір, а через те, що він зробив минулого сезону, що допомогло нам виграти Лігу чемпіонів. Ці три голи допоможуть йому перемогти наступного року, – сказав головний тренер "Реала" Анчелотті.