23 жовтня 2024 08:23

Вболівальники "Арсеналу": "Шахтар" - команда аферистів"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Англійці незадоволені грою "Арсеналу" та підсумковою перемогою з рахунком 1:0. Вболівальники "канонірів" вважають, що їхня команда просто зобов'язана була вигравати з різницею в 3-4 голи. Натомість був забитий лише один гол, та й той швидше випадковий. Англійці обурені тим, що "Арсенал" не грав на 100% і не прагнув порадувати вболівальників, які витрачають величезні гроші, щоби потрапити на стадіон і подивитися футбольні матчі.


Skillz: Можна радіти з того, що "Арсенал" виграв цей матч, але тоді треба забути про амбіції та серйозні цілі для нашого клубу. Граючи проти такого слабкого суперника, "Арсенал" виглядав дуже погано. Перемогли просто за рахунок того, що "Шахтар" – клуб дуже низького рівня.


Tonny: Що я вам можу сказати? Подивившись огляди всіх матчів ігрового дня, можу чесно сказати, що гра "Арсенала" проти "Шахтаря" була найнижчої якості. І у цьому винна наша команда, яка не поспішала забивати багато голів українцям.


Wenger_GOAT: Цікаво, чи наша команда в курсі, що різниця забитих-пропущених голів має велике значення? Якщо "Арсенал" не може, чи не хоче, розгромити клуб рівня "Шахтаря", то чи не будемо потім шкодувати про втрачені шанси?


Fellow: Бачив нещодавно якусь дурну чутку про те, що "Арсенал" уважно стежитиме за Судаковим у сьогоднішньому матчі з "Шахтарем". Це настільки безглуздо, що навіть не віриться, що про це пишуть британські ЗМІ. Хтось зміг побачити сьогодні цього Судакова на полі? Не здивуюсь, якщо "Шахтар" сам розповсюджує ці чутки, щоб знову продати бездарного футболіста до англійського чемпіонату. Але після провалу Мудрика вже ніхто не поведеться на схеми "Шахтаря".


Gooner: Ключовим гравцем матчу став український воротар, який спочатку сам забив дупою у свої ворота, а потім відбив пенальті. Це були дві найяскравіші події у цьому похмурому матчі.

Dev: Коли ми раніше грали із "Шахтарем", у них майже на кожній позиції були сильні футболісти. Зараз це команда, в якій немає зірок, у якій ніхто не вирізняється. "Арсеналу" має бути соромно за такий нудний футбол у матчі із таким слабким суперником.


Topgen: На стадіоні багато хто говорив, що "Арсенал" грає погано через те, що у нас деякі гравці травмовані. Я навіть не намагався сперечатися з цими туристами, які не знаються на футболі. Ми ж не проти "Реала" грали, щоб говорити про якісь травми. Проти "Шахтаря" ми мали вигравати навіть другим складом.


Midnight: Після того, як ПСЖ страшенно погано зіграв проти ПСВ у сьогоднішньому матчі, я вже почав сумніватися, що це була заслуга "Арсеналу", коли ми в них виграли. У трьох матчах Ліги чемпіонів наша команда зіграла відносно непогано лише в одному.


Triple_A: Був упевнений, що "Арсенал" розгромить "Шахтар" з непристойним рахунком. У результаті ми побачили одну з найгірших ігор "канонірів" цього сезону. Результат є, але гра була поганою.


Denny: Було б смішно, якби "Шахтар" забив гол на останніх хвилинах і зіграв унічию. Це не було б заслужено, але це був би корисний урок нашої команди. Дратує, коли кажуть, що гравці не мають мотивації грати на 100% у матчах Ліги чемпіонів. Не виходьте тоді на поле, відмовтеся. Скажіть тренеру, що немає мотивації грати. Але тоді й від зарплати відмовтеся.


Lewis: "Шахтар" - команда аферистів. Продали Мудрика за допомогою продажних журналістів за завищеною ціною. А виявилося, що цей хлопець – це взагалі не рівень Прем'єр-ліги. Тепер вони намагаються хоч комусь продати іншого "супер" футболіста – Судакова. Найбільше засмучує, що у цих схемах беруть участь британські журналісти, які готові за невеликі гроші попрощатися зі своєю і без того не бездоганною репутацією.


Haris: Дуже хочеться вірити в те, що "Арсенал" просто намагався економити сили на матч з "Ліверпулем". Бо якщо це не так, то маю багато запитань до наших футболістів та тренерського штабу.

Lucky: Якщо у наступних матчах у Лізі чемпіонів "Арсенал" гратиме в такому ж стилі, як у матчі з "Шахтарем", то ми втрачатимемо очки і не зможемо потрапити до топ-8. А це додаткові матчі взимку, які тільки зроблять наш графік ще складнішим.


Starmas: Якщо наші скаути справді стежать за Судаковим із "Шахтаря" та іншими футболістами такого низького рівня, то їх треба звільнити і змусити повернути всі витрачені гроші. Я взагалі не помітив сьогодні цього Судакова на полі. Очевидно, що в українському футболі наразі немає сильних гравців рівня "Арсеналу".


Willock: Сподіваюся, що "Шахтар" забере із собою із Лондона Зінченка. Хлопець уже давно думає не про футбол, а розвиває свій бізнес та пише книжки. Не

пам'ятаю вже, коли він востаннє нормально грав, натомість отримує 7 мільйонів фунтів на рік.


Richie: Сподіваюся, що це просто був хитрий план Артети, щоб заплутати "Ліверпуль" і вдати, що "Арсенал" справді грає так погано. Справа навіть не в результаті, а в якості гри. Адже "Шахтар" – один із найгірших клубів у Лізі чемпіонів. З ким тоді грати добре, якщо не з ними?


Vinkel: Подивився сьогодні огляд матчу "Реал" – "Боруссія" – це справжнє задоволення для шанувальника футболу. Наша команда не має такої кількості зірок у своєму складі, але ж ми не грали проти "Боруссії" сьогодні.


Sunny: Мудрик прийшов на стадіон подивитися на гру нормальної лондонської команди. Міг би зараз грати проти "Шахтаря" у Лізі чемпіонів, а у результаті навіть у заявку "Челсі" перестав потрапляти. Тепер на футбол із трибун дивитиметься. Але він сам зробив свій вибір, який виявився хибним.


Chief: Якщо ми так зіграємо проти "Ліверпуля", то нам кінець. Цього сезону хороших матчів практично не було. Таке відчуття, що команда не прогресує, а деградує. Виграли у "Шахтаря" лише за рахунок автогола. Це просто сором для "Арсеналу".

Walls: Неприємно таке говорити, але цього сезону "Арсенал" грає навіть гірше за "Челсі". Якщо наша продовжить грати так погано, то трофеї ми побачимо лише за допомогою бінокля. Жахлива трансферна політика та застій у Артети – це і є головні чинники.


Banks: Мені було цікаво подивитися на Судакова, яким нібито цікавиться "Арсенал". Вибачте, але цей хлопець навіть у 10 разів гірший за Мудрика, який також не найкращий гравець, м'яко кажучи. "Шахтар" намагається знову продати "Арсеналу" якогось поганого гравця. Сподіваюся, це просто дурні чутки.


Jamie: Шокуючий виступ. Далеко від необхідного рівня. Принизливе ставлення до своїх уболівальників. Млява і пасивна гра з м'ячем. Безтурботні, зарозумілі та нудні – такими я побачив сьогодні гравців "Арсеналу".


Alphy: Ця гра здається мені марною тратою 90 хвилин мого життя. Повільні пересування по полю та повна відсутність завершення атак. Я щиро сподіваюся, що Артета знає, що робить, але навіть проти такого суперника ми могли втратити очки наприкінці матчу. Це зовсім не круто.


Rowie: Українці задоволені тим, що програли із рахунком 0:1. Це добре вказує рівень їх амбіцій. Сподіваюся, що гравці "Арсеналу" будуть розчаровані такою перемогою та зроблять правильні висновки. Тому що наша команда не має права так погано грати, особливо на своєму полі.


Dough: Перемога, яка не тішить. Саме так я б назвав цей матч. Начебто виграли, набрали три очки, але хіба такий результат має когось надихнути з урахуванням рівня нашого суперника?


Mr.Red: Можна багато чого зрозуміти, у команди напружений графік, багато матчів, потрібно встигати не лише вигравати, а й відпочивати. Ось тільки не варто забувати, що "Арсенал" сьогодні грав удома. Люди купили дорогі квитки чи абонементи, купують символіку клубу, їжу та напої на стадіоні. Сходити на футбол - дороге задоволення. Але що ми бачимо на полі? Наша команда грала у кращому разі на 50% від своїх можливостей. Не вірю, що річ у "Шахтарі". Було видно, що футболісти не включали швидкості. Це неповага до вболівальників. Гравці ниють, що вони втомлюються, але й уболівальники втомлюються дивитися на таке за такі величезні гроші.