22 жовтня 2024 13:38

У готелі Стокгольма, де ночував Мбаппе, пройшов обшук та допит персоналу у справі про зґвалтування. Поліція може використовувати записи з камер

У готелі Стокгольма пройшли обшуки у справі Кіліана Мбаппе.


Раніше стало відомо про початок поліцейського розслідування за фактом скарги про зґвалтування в готелі у центрі Стокгольма, де форвард «Реала» та його друзі ночували під час поїздки до Швеції. Мбаппе назвав цю інформацію "фейком". У прес-релізі шведської прокуратури не згадується ім'я гравця збірної Франції, проте згодом з'явилася інформація, що зґвалтована жінка назвала Мбаппе винуватцем того, що сталося.

За інформацією Aftonbladet, минулої суботи поліція провела обшук та допитала персонал готелю Bank Hotel, де зупинялися Мбаппе та його друзі. Співробітники показали поліцейським номер, в якому ночував футболіст, і розповіли про його переміщення по готелю.

Також повідомляється, що поліція може використовувати записи з декількох камер відеоспостереження, зокрема , на вході в готель, у вестибюлі та в коридорах.

Минулого понеділка, при першому візиті в готель після скарги на зґвалтування, поліція винесла кілька коричневих пакетів, яких могли бути докази.