22 жовтня 2024 13:54

Дюгаррі про чутки про Зідана та Саудівську Аравію: "Він туди не поїде. Зінедін чекає на збірну Франції, але вже багато років двері для нього зачинені"

Крістоф Дюгаррі вважає, що Зінедін Зідан не поїде до Саудівської Аравії.


«Він уже запропонував свої послуги збірній Франції, сказав, що хоче її тренувати і чекає це більше не секрет. Хто я такий, щоб міркувати, хоче Зідан поїхати до Саудівської Аравії чи ще кудись? Він запропонував свої послуги збірній Франції, але вже багато років двері для нього зачинені, йому кажуть: «Це неможливо».

Він відмовлявся від того, що йому не підходило. . Чи має він право на це? Тому що він ікона, він не має права відмовлятися? Він робить те, що хоче і коли хоче.

Він не поїде [до Саудівської Аравії], ніколи не поїде. Якби він хотів, то давно б уже туди подався. Я не розумію, коли кажуть, що він розчарував уболівальників. Він запропонував себе збірній Франції, йому сказали "ні". Після цього він робить що хоче. Для народу це нічого не означає. Зізу вільна людина, вона зобов'язана всім догоджати. Хіба він недостатньо радував людей?», – заявив колишній півзахисник збірної Франції у програмі Rothen s'enflamme на RMC.