21 жовтня 2024 16:06

Олександр АЛІЄВ: "Принципу у мене проти Мілевського немає. Ми довго грали у збірній та "Динамо" – який у нас має бути принцип?"

Колишній півзахисник «Динамо» та збірної України Олександр Алієв поділився очікуваннями від матчу Української футбольної медіаліги PROFAN – IGNIS, де він зіграє проти колишнього партнера по команді Артема Мілевського.

– Ми бачимо, що підігрівається афіша матчу, що відбудеться в середу. Що для тебе це з точки зору принциповості – вихід на поле проти найкращого друга? Чи можливе вирішення конфлікту після цього матчу або на полі?


– Я тобі скажу, що, як то кажуть, конфлікту ніякого не було, і нічого. Те, що там у медіа – теж не красить нас нічим. Я дивлюся, що… Знаєш, напевно, щось ми зробили для українського футболу, бо всі люди переживають і хочуть, щоб ми помирилися.


Можливо, і цей матч зробили для того, щоб справді ми помирилися. Ми – дорослі люди, ми самі все вирішимо, що, як. Принципу у мене ніякого проти нього немає. Ми грали дуже довго і в збірній, і в «Динамо» на футбольному полі – який у нас має бути принцип?


Нам доводити нема кому. Що треба, ми доводили тоді, коли були професійними футболістами. Вийде на футбольне поле – ну, якийсь буде… Грали на тренуваннях один проти одного – звичайно, потравити потім можемо, зараз це Медіаліга.


Дай Боже, найголовніше, щоб ніхто не отримав травми. Я хочу одне сказати – щоб прийшло побільше людей, прийшли подивилися. Звичайно, цей матч буде для допомоги пацанам із ЗСУ, щоб дуже багато донатили, щоб дуже багато дивилися.


Наскільки я чув, цей матч транслюватимуть. Дай Боже, щоб і на стадіоні було багато людей, і по телевізору дивилося. Найголовніше одне: щоб цей матч не завадив – ви самі знаєте, з ким у нас йде війна, щоб не було жодних тривог, нічого, щоб від А до Я завершився і пройшов добре, – сказав Алієв.