21 жовтня 2024 14:16

Колишній тренер "Львова" прокоментував можливість стати наступником Петракова у збірній Вірменії

Як уже повідомляв Sport.ua, серед кандидатів на посаду керманича вірменської національної команди розглядається добре відомий українським уболівальникам як гравець, а потім і тренер Єгіше Мелікян. У другій половині минулого десятиліття та на початку нинішнього 45-річний фахівець був головним тренером кам'янської «Сталі» та ФК «Львів», а впродовж останніх майже чотирьох років очолює єреванський «Пюнік».


– Чи правда, що ви є одним із кандидатів на роль керманича збірної Вірменії? – запитав кореспондент Sport.ua.

– Це дуже тонке питання. Не хотілося б коментувати, але все ж таки скажу пару слів. Вже кілька років між ФК «Пюнік» та Федерацією футболу Вірменії має місце конфлікт. З самого початку я підтримую президента клубу, в якому працюю. Я за нього борюся – і на футбольному полі, і поза ним. Думаю, що цей факт завадить мені очолити збірну Вірменії. У нашій Федерації працюють дуже амбітні люди і для них важливий не так результат, як особистий імідж. Впевнений, вони розуміють, що я справді можу допомогти національній збірній, але не підуть на це через названі причини.

– А якщо припустити, що футбольна громадськість – зокрема, вірменські вболівальники та незалежні ЗМІ, висловлять спільну думку бачити на посаді керманича збірної саме вас, то цей крок із вашого боку можливий?

– Якщо громадськість справді цього хотітиме і дасть про це знати, то лише тоді готовий робити відповідні кроки. Для мене дуже важлива думка вболівальників та думка президента клубу. Адже конфлікт дуже серйозний.

– І що це за конфлікт?

– Мені не хотілося б про це говорити. Скажу лише те, що він настільки серйозний, що на 99 відсотків «Пюнік» готовий знятися з чемпіонату.


Фото - ФК «Пюнік»