21 жовтня 2024 10:07

Каррагер вважає, що "Челсі" потрібен новий воротар: "Вони були кращими за "Ліверпуль" у плані контролю, але Санчес їх підвів"

‚Джеймі Каррагер вважає, що «Челсі» потрібен новий воротар.


"Ліверпуль" обіграв лондонців (2:1) у 8-му турі АПЛ.

Після матчу колишній захисник Ліверпуля заявив, що Челсі може поборотися за зону Ліги чемпіонів, але їм потрібен новий воротар, оскільки Роберт Санчес зіграв погано, зокрема, в моменті з голом Кертіса Джонса.

«Для «Челсі» це дуже погано. Ріс Джеймс просто ходить до м'яча. Насправді Джонс невдало прийняв м'яч, але там зіграла помилка воротаря. Санчес мав вийти і забрати його. Джонс мав боятися, що воротар іде на нього. Ти маєш встигнути і сподіватися, що м'яч потрапить тобі в обличчя і ти його відіб'єш.

Челсі потрібен новий воротар, якщо вони хочуть повернутися на колишній рівень, але в цілому вони були хороші. Коли тренери грають один проти одного, вони намагаються вигадати щось нове, щоб змінити структуру суперника.

Вони завдали «Ліверпулю» проблем. У плані контролю над грою «Челсі» був кращим, але їх підвів воротар. Чого «Челсі» не вистачало у другому таймі, то це моментів. «Ліверпуль» часом був на волосині, і вони важко дотягли до фінального свистка», – сказав Каррагер.