20 жовтня 2024 20:35

Тренер "Вулвс" О′Ніл про гол Стоунза на 95-й: "Схожий гол нам скасували минулого сезону. Рідко коли подібні рішення приймалися на нашу користь"

Гарі О'Ніл незадоволений зарахованим голом Джона Стоунза на останніх хвилинах.


"Ман Сіті" обіграв "Вулверхемптон" (2:1) у 8-му турі АПЛ завдяки голу Стоунза на 5-й доданій до другого тайму хвилині.

Захисник «міщан» головою замкнув навіс Філіпа Фодена з кутового. Головний арбітр Кріс Кавана спочатку скасував взяття воріт, але потім вивчив відеоповтор щодо того, чи заважав Бернарду Сілва воротарю, і змінив рішення.

«Я намагаюся зберігати спокій. Я вже не раз стикався з подібним і рідко коли рішення приймалися на нашу користь, тож чекав такого результату. Є певна невизначеність, коли рішення може бути прийняте в будь-який бік, і як тільки це сталося, я був упевнений, що воно буде не на нашу користь.

Це було схоже на наш скасований гол у матчі з «Вест Хемом» минулого сезону. Ми відправили судді зображення з доказом того, що воротар «Вест Хема» міг бачити м'яч, але нам сказали, що гравець був надто близько. Тут можна навести той самий аргумент, але нам просто доводиться з цим миритися.

Я хотів би не обговорювати це, тому що це все одно звучатиме як виправдання. Яке рішення вони не прийняли б, я його поважаю. Ми не хочемо переходити межу, але це рішення здавалося жорстким. Однак я пишаюся гравцями. Вони зробили неймовірні зусилля, у нас був чудовий шанс. Мені дуже шкода, що ми пішли ні з чим», – сказав головний тренер «Вулвса» в інтерв'ю Sky Sports.