20 жовтня 2024 18:20

"Уся країна хоче, щоб ми помирилися". Алієв зізнався, чи потисне руку Мілевському під час найближчої зустрічі

Колишній гравець Динамо і збірної України Олександр Алієв в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua відповів, чи потисне він руку багаторічному партнеру по клубу і збірній Артему Мілевському перед матчем медіафутбольних команд PROFAN і INGRIS, за які виступають два іменитих футболіста.


Раніше між давніми друзями Мілевським і Алієвим стався конфлікт після того, як ексфорвард звинуватив Алієва в тому, що він виніс у публічний простір його особисту проблему – алкогольну залежність, тоді як колишній півзахисник відповів, що «Міля йому більше не кент».

Алієв заявив, що можливо, поговорить з Мілевським, якщо той «вибачиться перед ним на всю країну». Колишній нападник вважає, що йому нема за що вибачатися та закликав Алієва «спуститися з небес на землю».

20 жовтня Алієв став гравцем медіафутбольної команди PROFAN, чий наступний матч 23 жовтня пройде саме проти IGNIS Мілевського.

Експівзахисник збірної підкреслив, що завжди коректно ставився до всіх на футбольному полі.

«Якщо ми разом вийдемо на поле і команди будуть вітатися, то, звичайно, потисну. Я ж не якась падла. Я завжди на футбольному полі до всіх ставлюся по-людськи. А за футбольним полем – це вже наше особисте життя».

Також Алієв оцінив перспективи примирення з Мілевським.

«Час покаже. Уся країна хоче, щоб ми помирилися. Можливо, спеціально й зробили цей матч, щоб я зіграв за PROFAN».