20 жовтня 2024 15:32
1

Олег ГОЛОДЮК: "Мені подобається психологія Луніна. Він взагалі не боїться конкуренції з Куртуа"

Головний тренер «Карпат» U-19 Олег Голодюк поділився думкою щодо ситуації українського голкіпера Андрія Луніна у «Реалі».


– Андрій Лунін підписав новий шестирічний контракт із «Реалом». Бути частиною кращого клубу світу важливіше за стабільну ігрову практику?

– Так у Луніна зараз і є практика. Що може бути кращим? Мені подобається його психологія та впевненість. Він взагалі не боїться конкуренції з одним із найкращих воротарів світу Тібо Куртуа. І коли у нього з'являється шанс, він завжди використовує його майже бездоганно.


– Якщо Лунін переживе Куртуа у «Реалі», то чи не вважаєте ви, що мадридці для підтримки статусу знову куплять воротаря за 50+ мільйонів та українець опиниться у тіні?


– Я вірю, що «Реал», бачачи його щоденну роботу на тренуваннях та впевнену гру, просто не матиме морального права запрошувати когось іншого за неймовірні гроші. Тим більше, впевнений, що це буде голкіпер, не сильніший за Луніна, – сказав Голодюк.

А на мій погляд, Лунін якраз боїться. Боїться йти в інший клуб, бо там доведеться стати основним і брати на себе велику відповідальність. А в Реалі хороші гроші, багато титулів...