20 жовтня 2024 08:31

Неймар заплакав, кажучи про травму коліна: "Я обійшов Пеле по голах за Бразилію, перейшов в "Аль-Хіляль", у мене народилася дочка, і потім сталося це. Щодня поза полем – страждання"

Неймар зі сльозами розповів про тяжке відновлення після травми.


Неймар порвав хрестоподібну зв'язку коліна 18 жовтня 2023 року у матчі за збірну Бразилії проти Уругваю у відборі до ЧС-2026. Нещодавно вінгер "Аль-Хілаля" повернувся до тренувань.


Про його травму та відновлення зняли відео – бразилець плакав, розповідаючи про те, через що пройшов.


«Я ніколи не думав, що зможу перевершити Пеле за кількістю голів за національну збірну. Це Пеле, розумієте? Я й подумати про це не міг.

Я переживав неймовірний момент у своєму житті: досягнув цієї мети, перейшов в «Аль-Хілаль», у мене народилася дочка... Все складалося так, що цей рік мав стати визначним для мене, і потім це сталося... (в цьому момент Неймар починає плакати).

Я пам'ятаю момент, коли отримав травму, відчув сильний біль. На той момент я вже розумів, що це серйозно. Найбільше я люблю грати у футбол. Щодня далеко від поля – це мука, це те, що завдає мені найсильнішого болю та страждань.


Але найважливіше – це ось це (показує татуювання на стегні): найважливіші люди в моєму житті, мої друзі, моя сім'я та футбол. Я повертався після кожної травми, але ніколи не повертаюся наполовину. Я хочу продовжувати писати історію», – сказав Неймар.