19 жовтня 2024 18:27

Олександр КАРАВАЄВ: "Говорив Кабаєву, що коли він зміщується до центру, то нехай або пробиває, або віддає розрізні передачі"

Захисник "Динамо" Олександр Караваєв прокоментував перемогу над "Оболонню".

- Багато спілкуємось із хлопцями в команді. Говорив Кабаєву, що коли він зміщується до центру, то хай або пробиває, або віддає розрізні передачі. Він мене послухав та зробив цю передачу. Дуже гарна. У мене було багато часу, щоб ухвалити рішення, обробити м'яч і пробити.


- Здавалося, що у першому таймі "Динамо" все вдавалося. На початку другого тайм "Оболонь" почала притискати вас до своїх воріт.

- Гра так виходить, що десь виходять моменти, десь ні. Іноді перебудовуєшся по ходу матчу. Все буває. У нас вже був результат, а "Оболонь" хотіла забити, давила та відкривалася. Ми цим користувалися, нас було багато виходів, щоб зробити рахунок ще більшим.


- Незабаром будуть важкі матчі проти "Роми" та "Шахтаря". Чи вже думали про них?

- Графік насичений, але ми звикли до нього. Перед нами стоять найвищі завдання. Усі розуміють, у якому клубі ми граємо. До наступних матчів ще не готувалися, бо найважливіші ігри – це найближчі. Із завтрашнього дня робитимемо розбір по "Оболоні" і готуватимемося у наступних матчах.

- Чи було сьогоднішнє дербі для вас особливим?


– Не скажу, що особливим. У нас кожен матч особливий. Через насичений графік немає часу переживати чи радіти. Вже завтра потрібно готуватися до дороги та наступних матчів. Нині на перший план виходить відновлення.

- Минулого сезону ви двічі обіграли "Оболонь" у чемпіонаті, але поступилися у Кубку України. Згадували той поєдинок?


- Загалом ні, хоча я багато чого пам'ятаю. Таке буває. Ми тоді програли, хоч створювали моменти. Не могли забити, пропустили, то все й закінчилося. Але то вже історія.


- В "Оболоні" грає багато екс-динамівців. З кимось спілкувалися?

– Знаю багатьох, хто давно грає. Особисто знайомий з їхнім лікарем, бо я був із ним у молодіжці та першій збірній.