19 жовтня 2024 15:15

Хавбек "Карпат" Альварес: "Родрі був одним з тих, з ким я розмовляв, коли ухвалював рішення їхати в Україну"

Півзахисник «Карпат» Пабло Альварес розповів про свою дружбу з Родрі, який зараз є гравцем «Манчестер Сіті» та збірної Іспанії.


– Напевно, найбільш відомий футболіст, з яким ти раніше грав, – це Родрі. Розкажи про нього, наскільки ви близькі. Є фото вже в період, коли він виступав у «Ман Сіті», – ти з ним зустрічався. Як давно ви знайомі?

– Це правда, що того ж року, коли я підписав контракт з «Вільярреалом» у 16 років, Родрі підписав його одночасно зі мною – у тій самій команді, у тій самій категорії. Ми обидва приїхали в академію і були сусідами по кімнаті протягом двох років, тому що у «Вільярреалі» кімнати були двомісними.

У нас були дуже хороші стосунки впродовж тривалого часу – відколи він прибув туди і допоки не перейшов у «Атлетіко». Тоді я також пішов своїм шляхом, але ми залишилися друзями. Я був у Манчестері на Різдво, перед Різдвом минулого року з ним зустрічався і час від часу я їжджу до нього в гості.

І головне – що він дуже хороша людина. У нього прекрасна сім’я. Родрі дійшов до самої еліти футболу. Варто відзначити те, що людина, яка так багато часу провела у професійному футболі, підтримує стосунки зі своїми друзями на все життя.

– Чи розповідав ти йому щось про Україну, про своє нинішнє життя?

– Так, я дуже часто спілкуюся з ним по відеозв'язку. Зараз він травмований, і по часу це трохи накладно, але ми підтримуємо зв'язок.

Він був одним з тих, з ким я розмовляв, коли ухвалював рішення їхати сюди. Він порадив мені, що, на його думку, це дуже хороша спортивна можливість для мене.

Я розповідаю йому про тутешнє життя, про ситуацію в країні. Ми дуже часто підтримуємо зв'язок, і це важливо, – сказав Альварес.


Фото - ФК «Карпати»