19 жовтня 2024 13:54

"Трент сконцентрований на "Ліверпулі", а не на "Реалі". Головний тренер англійського клубу прокоментував чутки про захисника

Головний тренер "Ліверпуля" Арне Слот прокоментував ситуацію з захисником клубу Трентом Александером-Арнольдом і відреагував на чутки.


"Я думаю, ви недооцінюєте наших гравців. Ці гравці звикли, що їх щодня пов'язують з усіма топ-клубами, є у них контракти чи ні. Якщо ви думаєте, що їх турбують ці інтереси, то, я думаю, ви не віддаєте належне тому, наскільки вони сильні розумово і до чого вони звикли. Це частина нашої роботи", - сказав Арне Слот.

The Times пише, що підписання гравців вільними агентами - звичка "Реала" в останні роки. Так мадридці підписали Мбаппе, Алабу і Рюдігера.


Також Слот запевнив, що чутки - частина футболу і потрібно концентруватися на своїй справі.

"Минулого року я був у "Фейєноорді", і вони пов'язували мене з багатьма клубами, і до цього, і до цього. Це частина світу, в якому ми живемо. Ти просто зосереджуєшся на тому, що повинен робити", - сказав Слот.

Трент Александер-Арнольд - вихованець "Ліверпуля". Контракт гравця з клубом розрахований до літа 2025 року. У цьому сезоні захисник зіграв 9 ігор за "Ліверпуль" у всіх турнірах, у яких віддав одну гольову передачу.