19 жовтня 2024 11:19

Клуб УПЛ змінив генерального директора

Антон Назарук залишив посаду генерального директора «Вереса», повідомляє офіційний сайт клубу.


«Це були незабутні чотири роки роботи у прекрасному колективі. За цей час ми виграли Першу лігу, закріпилися в еліті українського футболу. Ми росли як клуб.

Покращилася і осучаснилася наша інфраструктура. Ми долали разом все більш амбітні завдання. Я точно вболіватиму за «Верес» і надалі, намагатимуся бути поряд із клубом», - сказав Назарук.

Наглядова рада народного клубу затвердила кандидатуру Антона Назарука на посаді генерального директора у грудні 2020 року. Найближчим часом на цій посаді працюватиме 49-річний Юрій Приварський.

«Для мене — це новий виклик. Зараз найголовніше — якнайшвидше ознайомитися з усіма обов’язками і розпочати роботу по суті. «Верес» - один із найбільш впізнаваних брендів в Україні.

І наше завдання — працювати над подальшим покращенням цього іміджу, розбудовою клубної інфраструктури та організацією комфортних умов роботи для всього персоналу клубу. Адже це — невід’ємна запорука позитивних результатів», – зазначив Приварський.

Юрій Приварський з квітня 2014 року по вересень 2019 року працював першим заступником голови Рівненської обласної державної адміністрації. З березня 2020 року по серпень 2021 року працював директором ТОВ «Рівнетеплоенерго».


Фото - НК «Верес»