19 жовтня 2024 08:53

Тен Хага просили бути м'якшими з гравцями МЮ минулого сезону. У Еріка виникали проблеми через недосконалу англійську – він розлютив Каземіро, неправильно пояснивши його відсутність у складі

Критичні зауваження Еріка тен Хага влаштовували в Манчестер Юнайтед не всіх.


«Ерік дуже різкий і прямолінійний. За вдачею він чесна людина, але минулого сезону довелося йому сказати, щоб він пом'якшив свій підхід до футболістів. Він дуже часто бував дуже критичний, хоча часом це було пов'язано з рівнем його англійської мови.

Він розмовляє англійською, але не повною мірою розуміє нюанси. Скажімо, минулого сезону він розлютив Каземіро, заявивши, що той не потрапив до складу з «футбольних причин». Ерік мав на увазі «тактичні» причини, але в результаті вивів із себе багаторазового переможця Ліги чемпіонів, створивши відчуття, що критикує того як гравця», – повідомило ESPN джерело, знайоме із ситуацією.

Також не всі в команді були задоволені тим, як тен Хаг поводився з Джейдоном Санчо та Маркусом Рашфордом. Рішення усунути першого за випад у соцмережах спочатку розцінювалося як вірне, але в результаті багато хто вважав його занадто жорстким і таким, що демонструє відсутність гнучкості з боку тренера.

Регулярна критика на адресу Рашфорда теж сприяла набору їм форми. Ситуація також посилювалася який завжди вірним застосуванням англійської лексики.