18 жовтня 2024 20:26

"Баварія" змінила яскравість кольорів на емблемі заради людей з порушеннями зору: "Дотримуємося закону Німеччини про покращення доступності. Новий дизайн покращить користувальницький досвід"

У "Баварії" прокоментували новий дизайн логотипу.


Раніше німецький клуб презентував нову емблему. Вона зазнала мінімальних змін: колишній дизайн був збережений, змінилися лише кольори – червоний та синій стали трохи яскравішими, ніж раніше.


Як стало відомо Bild, логотип було змінено з метою доступності. Клуб хоче гарантувати, що люди з порушеннями зору або слабким зором також зможуть легко прочитати напис на ньому. Ця зміна була узгоджена з представниками вболівальників.


«В останні місяці «Баварія» модернізувала всю палітру кольорів свого фірмового стилю. Таким чином клуб дотримується принципів нового закону Німеччини щодо покращення доступності, який набуде чинності у червні 2025 року та регулює співвідношення контрастності між текстом та фоновими кольорами відповідно до вимог керівництва щодо доступності веб-контенту в цифровому секторі. У рамках цього заходу логотип клубу також було трохи змінено вперше з моменту останньої модернізації у 2017 році.

Новий дизайн всього бренду «Баварії» запропонує покращений досвід користувача. Оскільки у всіх операційних галузях є єдиний логотип «Баварії» з єдиним фірмовим стилем, налаштування не є виключно цифровим, нові дизайни впроваджуються крок за кроком. Вирішальною передумовою всіх відповідних заходів є питання доступності, доступ до «Баварії» має бути максимально простим для всіх», – йдеться у заяві клубу.