18 жовтня 2024 18:08

Хосеп ГВАРДІОЛА: "Деякі люди вважають, що вони кращі за інших, це відбувається в усьому світі. Це відбувається в Україні, в Росії, в Ізраїлі"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер англійського «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола висловився про призначення німецького фахівця Томаса Тухеля до національної команди Англії.


«Томас Тухель – головний тренер, я маю привітати його та англійську федерацію футболу. Це велика робота, після дев'яти років тут я бажаю йому всього найкращого. Не ми вирішуємо, де народжуємось. Мама і тато вирішують це, а за дев'ять місяців ми тут. Я не приймав рішення бути мені каталонцем, ви не вирішували бути англійцями.


Федерація обрала іноземного тренера з відмінним послужним списком, я підтримуватиму його беззастережно. Якщо він виграє, його хвалитимуть, програє – лаятимуть. Але його національність не має значення. Я знаю, ми пишаємося тим, звідки ми родом, але світ такий великий. Потрібно бути відкритим. Я приїхав сюди, щоб у вас навчатися.


Деякі люди вважають, що вони кращі за інших, це відбувається у всьому світі. Це відбувається в Україні, в Росії, в Ізраїлі та в деяких частинах Африки, де люди вважають себе кращими за інших. Мені не подобається, коли люди критикують лише тому, що хтось народився в іншому місці», - наводить слова Гвардіоли ВВС.