18 жовтня 2024 12:34

Форвард збірної Бельгії розкритикував власну федерацію за реакцію на конфлікт між Куртуа і Тедеско

З минулого року головний тренер Бельгії Доменіко Тедеско не викликає до лав збірної Тібо Куртуа. Між ними стався конфлікт, оскільки голкіпер відчув зневагу з боку керманича і пішов з тренувального табору національної команди, коли йому не дали капітанську пов'язку за відсутності Кевіна де Брюйне. Нападник "червоних дияволів" Ромелу Лукаку відкрито розкритикував реакцію бельгійської федерації на цей інцидент між гравцем "Реала" та Доменіко Тедеско.


"Бельгійська федерація повинна була краще розібратися з цією справою. Таке трапляється і в інших країнах, але рідко в Бельгії. Я знаю Тібо, я знаю тренера і я говорив з обома... Тренер сказав те, що сказав, але тоді мала б втрутитися федерація... Зараз це питання досі не вирішене. В якій збірній ще таке трапляється?!", - цитує слова Ромелу Лукаку Marca.

Додамо, що Тібо Куртуа востаннє грав за збірну 17 червня минулого року проти Австрії в рамках кваліфікації на Євро-2024. Зараз Бельгія у Лізі націй перебуває на третій позиції в групі А2, маючи після чотирьох турів 4 очки в активі.