18 жовтня 2024 09:42

"Так не можна! Це росія!". Футболіст збірної РФ влаштував істерику та звинуватив азіатів у неповазі

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Півзахисник збірної Росії Даніл Глєбов із традиційним для представників РФ почуттям власної винятковості звинуватив пакистанців у неповазі. За словами футболіста "Ростова", азіатська національна команда зірвала спаринг між суперниками у жовтні, коли нібито намагалася відправити до Москви "лівих" гравців.


Про це Глєбов заявив в інтерв'ю пропагандистському інформаційному агентству "Р-Спорт". 24-річний уродженець Томська принизливо відгукнувся про рівень збірної Пакистану, зазначивши, що для росіян набагато цікавіше провести тренування чи відкрите заняття зі школярами.


"Грати з Пакистаном, з урахуванням їхнього ставлення, хоча ми не знаємо деталей переговорів, несолідно. Це неповага до такої країни як Росія. Так не можна! Простіше сказати: граємо чи не граємо. Накрутили "вісімки", що всім було ясно і зрозуміло, всі розуміли, що чекає. Грати із "людьми з Пакистану" – звучить не дуже. Тому й кажу, що краще провести два-три тренування з дітлахами. Глобально для всіх більше користі, аніж грати з Пакистаном", – сказав Глєбов.


Зазначимо, що у жовтні після Пакистану та Занзібару не погодилися грати зі збірною Росії з футболу у Таджикистані, Киргизії та Бразилії.