18 жовтня 2024 08:24

Девід Бекхем: "Мессі навчає молодь, дивиться матчі академії "Інтера". Лео першим приходить до зали і останнім йде. Він переможець"

Девід Бекхем відзначив працьовитість Ліонеля Мессі в 37 років.


– Мессі дуже гарний у тому, щоб навчати молодих футболістів, випускників академії. Він робить так, щоб жоден гравець не почував себе нижчим рівнем, він той, хто залишається на тренувальному полі та навчає молодих гравців, ходить дивитися їхні матчі в академії.

Він першим приходить до зали і останнім іде.

– Це дивно, бо нам цього не видно. Ми маємо таку асоціацію, що, на відміну від його суперника, Кріштіану Роналду, Мессі – природжений талант. Але Лео працює, за лаштунками він працює.

– Так. Я не думаю, що можна вийти на такий рівень без цього. Ти згадав Кріштіану, і я від багатьох чув, що він багато працює, його за це хвалять багато років.

Але для мене Лео... Я розповім про перший день, коли він приїхав на тренувальну базу. Він прибув приблизно о 6:50 ранку. І на базі не було нікого, окрім одного хлопця, який його й упустив. Він приїхав о 6:50, а тренування команди розпочиналося о 10-й.

Він готувався. Він працював у залі, він розминався, робив усе те, чого чекаєш від молодого хлопця, але він продовжує робити це навіть у такому віці.

Враховуючи всі його досягнення, ти чекаєш, що він буде трохи розслабленішим. Але її можна описати дуже просто: він переможець. І не в тому сенсі, що він багато виграв, а в тому сенсі, що він все ще голодний, – сказав співвласник «Інтер Майамі» в інтерв'ю Ріо Фердінанду.