17 жовтня 2024 19:08

Адвокат Мбаппе про свідчення у справі про згвалтування жінки у Швеції: "Кіліан залишає за собою право за необхідності давати пояснення шведському правосуддю"

Адвокат Кіліана Мбаппе висловилася про свідчення у справі про зґвалтування.


Раніше стало відомо про початок поліцейського розслідування за фактом скарги про зґвалтування в готелі у центрі Стокгольма, де форвард "Реала" та його друзі ночували під час поїздки до Швеції. Мбаппе назвав цю інформацію "фейком".


Шведська прокуратура випустила прес-реліз про початок попереднього розслідування після подання скарги на зґвалтування, не згадавши ім'я гравця збірної Франції. Однак незабаром з'явилася інформація, що зґвалтована жінка назвала Мбаппе винуватцем того, що сталося.


Також повідомлялося, що Мбаппе познайомився з однією із запрошених на вечірку дівчат, разом із нею залишив нічний клуб і попрямував до готелю Bank Hotel. Наступного дня вони обмінялися повідомленнями, з яких стає ясно, що у пари був секс за взаємною згодою – водночас немає доказів того, що ця дівчина подала заяву про зґвалтування.

«Мбаппе залишає за собою право за необхідності надавати свідчення шведському правосуддю. Твердження засобів масової інформації про те, що Кіліан розповідав про свою поїздку до Стокгольма, абсолютно не вірні», – сказала Марі-Алікс Кану-Бернар.