16 жовтня 2024 13:42

"Тимощук - пі**р". Ветеран ЗСУ жорстко описав екс-капітана збірної України, який зрадив Батьківщину

Паралімпієць та ветеран ЗСУ Євгеній Корінець гостро висловився про Анатолія Тимощука, який залишився в Росії після початку повномасштабного вторгнення в Україну й ніяк не засудив агресію РФ.


До того ж колишній капітан головної команди нашої країни, який зараз працює в тренерському штабі санкт-петербурзького Зеніта, передав футболку зі своїм автографом на аукціон, яку викупили за 700 тисяч рублів. Цікаво, що кошти мали піти на допомогу Курській області, де зараз проходить операція ЗСУ.

Журналіст NV Андрій Павлечко запитав про «патріотизм» Тимощука у Євгенія Корінця, який у лютому 2022-го року, не роздумуючи поповнив лави Збройних сил України й був бойовим медиком.


«Тимощук — пі**р. Людина, яка продалася за гроші, не знаю, можливо, він не мав і ніякого патріотизму до цього. Дивіться, ми бачимо, наприклад, от він був щирим українцем, одягав вишиванку на кожні свята, патріот. Але, знаєте, де він був патріотом? У соціальних мережах і все…

Він [Тимощук] такий самий злодій, як ті, що прийшли в нашу державу, тому те, що він малював колись на щоках прапори і грав у збірній не означає, що він українець. Українець — це не той, хто носить вишиванку, а хто дотримується чинних законів і робить все для того, щоб його країна перемогла", — сказав Корінець.

Зазначимо, що у березні 2023-го року Євгеній отримав поранення на Бахмутському напрямку, внаслідок якого втратив ногу. На Паралімпіаді-2024 ветеран виступив за збірну України з волейболу сидячи.