16 жовтня 2024 13:23

"Для вболівальників збірної Англії настали хвилюючі часи": у FA прокоментували призначення Тухеля

Генеральний директор Футбольної асоціації Англії (FA) Марк Буллінгем висловився про призначення німецького тренера Томаса Тухеля в національну команду.


"Ми дуже раді, що найняли Томаса Тухеля, одного з найкращих тренерів у світі, і Ентоні Баррі, який є одним з найкращих англійських тренерів, щоб підтримати його. Наш процес підбору персоналу був дуже ретельним. Перед Євро у нас був план дій на випадок непередбачених обставин, і ми точно визначили, які якості ми хотіли б бачити в тренері.

Відтоді як Гарет пішов у відставку, ми вивчили список кандидатів, зустрілися з кількома тренерами й оцінили їх за цими критеріями. Томас справив на мене велике враження і виділявся своїм великим досвідом і цілеспрямованістю. Ентоні - це талановитий англієць, який також має міжнародний досвід роботи з Ірландією, Бельгією та Португалією.

По суті, ми хотіли найняти тренерську команду, яка дала б нам найкращі шанси на перемогу у великому турнірі, і ми віримо, що саме вони зроблять це. Томас і його команда зосереджені на тому, щоб дати нам найкращі шанси виграти чемпіонат світу в 2026 році.

Для вболівальників збірної Англії настали хвилюючі часи, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість привітати Томаса й Ентоні, коли вони розпочнуть роботу в січні", - наводить слова Буллінгема офіційний сайт FA.