16 жовтня 2024 10:17

"Не бачу нічого зашкварного, що п’ю вино в Іспанії". Скандальний друг Мілевського розповів, як виїхав з України

Сергій Третяк, друг екснападника київського Динамо та збірної України Артема Мілевського, поділився історією про те, як йому вдалося залишити країну та виїхати за кордон.


Сергій Третьяк в інтерв'ю сайту розповів, як залишив Україну. Він зазначив, що все пройшло легально і він нікому не давав хабарів.

«Так, привіт із Іспанії. Я виїхав абсолютно легально, хабарі нікому не давав і скоро повернуся в Україну. Я виїхав від благодійного фонду».

Він зазначив, що для нього немає великої різниці, чи пити дороге вино в Україні чи в Іспанії.

«Чи не здається трохи зашкварно викладати такі світлини, у той час, як Україна постійно знаходиться під обстрілами рашистів? А ви зайдіть у будь-який заклад Києва, наприклад Фенікс, Catch або Goodwine, і там так само будуть сидіти і пити вино за тисячу доларів та їсти стейки за десять тисяч гривень. Тому я не бачу нічого зашкварного, що я п’ю вино в Іспанії».

Також Третьяк наголосив, що поїхав за кордон з метою надання допомоги українській армії.

«Я приїду з допомогою для нашої країни, привезу пару машин, може, ще щось, що військові попросять. Ми разом з Артемом допомагаємо військовим і дитячим будинкам‎», – сказав Третьяк для сайту Sport-express.ua.