15 жовтня 2024 00:14

Максим ТАЛОВЄРОВ: "Всі засмучені, тому що ми відчували, що це можливо виграти і мали всі шанси"

Захисник збірної України Максим Таловєров у етері Megogo прокоментував нічию з Чехією (1:1).


– Як ти оціниш сьогоднішню гру нашої команди?

– Проти чехів завжди дуже важко грати, тому що це фізично сильна команда. Але я вважаю, що ми сьогодні віддали всі сили. Зараз в роздягальні всі засмучені, тому що ми відчували, що це можливо виграти і мали всі шанси. На жаль, не вдалося. Але я вважаю, що кожен відіграв на 120%, тому враження від гри, як всі викладалися, добре. Результат – нічийний. Звісно, засмучені.


– Як оціниш свою гру? Чи звик ти вже до лінії захисту?

– Я вже звикся до цієї команди, тому що все доволі давно тренуюся з хлопцями. Дуже класно, що кожен намагається допомагати. Я себе відчуваю добре. Звісно, що з досвідом у мене буде більше впевненості. Для мене це було дуже важливо і хочу подякувати кожному, адже кожен намагався мене підтримувати – як тренерський штаб, так і хлопці з команди. Враження, звісно, позитивні. Дуже радий.


– Сьогодні в першому таймі було більше браку, ніж проти Грузії. Це втома чи суперник грав більш агресивно?

– Це цікаве питання. Після пропущеного м’яча ми грали достатньо добре. Не хочу казати, що погано. Ми намагалися робити все можливе та, як я вже казав, буває так… Це футбол. Вони добре нас перекривали, але в другому таймі ми трохи перебудувалися та, вважаю, що відіграли набагато краще. Не можу сказати, що після пропущеного ми грали погано.