14 жовтня 2024 17:53

Осімхен виступив із заявою про скандал у Лівії зі збірною Нігерії: "Ми не злочинці"

Гравець збірної Нігерії Віктор Осімхен виступив із заявою про скандал у Лівії. Нагадаємо, збірна Нігерії застрягла в покинутому аеропорту без їжі, води та зв'язку. Гравці спали в літаку і тепер відмовляються грати матч відбору на Кубок африканських націй. Нігерійці звинувачують Лівію в умисному зриві зустрічі. Сам Осімхен цього разу не поїхав до збірної Нігерії через травму, тож він прокоментував ситуацію зі сторони.


- Ця спроба лівійської федерації - вже не просто затримка, а міжнародна тактика, спрямована на девольвацію та руйнування морального духу суперника. Це все більше нагадує ситуацію із заручниками. Безпека і благополуччя моїх товаришів по команді і всього персоналу збірної Нігерії зараз найважливіше. Наш капітан заявив, що ми не будемо грати, і я підтримую його в цьому, якщо тільки гру не буде перенесено на нейтральне поле.

Мої брати і мої тренери повинні повернутися додому цілими й неушкодженими, ми не злочинці і не ув'язнені. Я можу уявити, що вони зараз відчувають, адже в мене був схожий досвід у дитячо-юнацькому футболі. Це абсолютно несправедливо і несамовито, - зазначив Осімхен.